Nașterea Domnului, bucuria copiilor!

 alt                                             

Asociația Filantropia Severin, în colaborare cu BRD Groupe Societe Generale - București, Liceul de Artă I. Șt. Paulian și Colegiul Tehnic Decebal, au oferit cadouri la 100 de copii din familiile sărace, aducând bucurie în sufletele lor și împărtășindu-le din darurile aduse lumii de Pruncul Iisus. Prin programul ”O scrisoare către Moș Crăciun!”, derulat în fiecare an de către angajații BRD - București, cu prilejul praznicului Nașterii Domnului, Asociația Filantropia Severin a oferit cadouri copiilor săraci din județul Mehedinți. Astfel, fiecare angajat BRD a devenit ”Moș” pentru unul din cei 50 de copii săraci, punând în ”săculeț” ceea ce au scris copiii în scrisori, că și-ar dori să primească de la Moș Crăciun.  

 

      În spiritul sărbătorilor de iarnă, Asociația Filantropia Severin, cu implicarea elevilor Liceului de Artă I. Șt. Paulian din Dr. Tr. Severin, a venit în sprijinul a 30 de copii din familiile sărace din municipiul nostru, oferindu-le îmbrăcăminte, dulciuri și jucării. Iar Colegiul Tehnic Decebal, împreună cu Asociația Filantropia Severin, a dăruit la 20 de copii săraci din Dr. Tr. Severin, haine și alimente, făcându-se, astfel, mesagerii bunătății și iubirii Părintelui ceresc față de cei săraci.

      Acțiunile s-au derulat în sala ”Mitropolit Nestor Vornicescu” a Episcopiei Severinului și Strehaiei, copiii, împreună cu familiile lor, fiind beneficiari ai Asociației Filantropia Severin.